Hago gewaardeerd als beste schoonmaakbedrijf van Nederland

Hago gewaardeerd als beste schoonmaakbedrijf van Nederland

Hago is in 2017 gewaardeerd als beste schoonmaakbedrijf van Nederland. Dat is de uitkomst van het jaarlijkse onderzoek naar de beste zakelijke dienstverleners van Nederland door Management Team, de MT1000. Hago kwam in de categorie Schoonmaak (HR & facilitaire dienstverlening) als beste schoonmaakbedrijf uit de bus.

Lees meer

#InnovationThursday: Werken tussen de bacteriën

Voor de buitenwereld zijn we een schoonmaakbedrijf. Maar voor ons is het meer dan dat. Dagelijks experimenteren we, ontwikkelen we, monitoren we, innoveren we en leren we. In de blogserie #InnovationThursday praten we je bij over innovaties die Hago Next bezighouden. Het onderwerp van deze blog: Hoe bacteriën bijdragen aan een beter werkklimaat.

Lees meer

#InnovationThursday: De kracht van Internet of Things

In de blogserie #InnovationThursday praten we je bij over innovaties die Hago Next bezighouden. Het onderwerp van deze blog: van schoonmaker naar gezondmaker.

Lees meer
Kerstboomservice kerstboom - Hago

Kerstboomservice

Onbezorgd een kerstsfeer creëren? Maak gebruik van onze kerstboomservice! Hago zorgt voor een compleet gedecoreerde kerstboom en prachtige kerstversiering op maat en dat in één simpele factuurstroom.

Lees meer

Hago Onderwijs - Schoonmakers van Nederland - Hago

Jouw kind verdient toch ook schoon onderwijs?

Ongeveer de helft van de kinderen vindt de wc's op hun school vies. Dat blijkt uit het Jeugdjournaal wc-onderzoek dat vorige week werd gepubliceerd. Deze problematiek in onderwijsland staat niet op zichzelf. Afval staat in de top drie van ergernissen op scholen.

Lees meer
Samenwerking Brightlands Chemelot Campus - Hago

Hago maakt schoon op Brightlands Chemelot Campus

Hago is verantwoordelijk voor de schoonmaak van het hoofdgebouw Center Court en de meeste van de overige gebouwen op het campusterrein.

Lees meer
Samenwerking Windesheim - Hago

Hogeschool Windesheim kiest opnieuw voor Hago

Hogeschool Windesheim heeft opnieuw voor Hago gekozen als schoonmaakleverancier. Het schoonmaakbedrijf is trots dat de hogeschool haar na een samenwerking van vijf jaar wederom het vertrouwen geeft.

Lees meer
Sylvia van Erven - Schoonmaker van Nederland - Hago

Schoonmaker van Nederland: Saskia van Erven

"Op mijn veertiende maakte ik al schoon in een bejaardenhuis. Als bijbaan. Na mijn middelbare school heb ik nog verschillende andere banen gehad, tot ik moeder werd. Zo ging dat in die tijd. Toen de jongens naar de middelbare school gingen, wilde ik weer wat doen. "

Lees meer

Innovation Thursday: Constant Self Improvement - Hago Next

#InnovationThursday

In de blogserie #InnovationThursday praten we je bij over innovaties die Hago Next bezighouden. Het onderwerp van deze blog: investeren in een vitaal personeelsbestand.

Lees meer

De toekomst van schoonmaak

In Amsterdam deden we een trendwalk. Onder leiding van Karoline de Koning, trendwatcher bij ons zusterbedrijf Yask, gingen we langs bij allerlei startups, om te zien wat er allemaal gaat komen. We maakten kennis met de toekomst.

Lees meer

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Koffie afspraak - Hago

Koffie?

Nieuwsgierig naar wat Hago Onderwijs voor jouw organisatie kan betekenen? Dan gaan we graag in gesprek. Stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Contactgegevens
Schijf je in voor de nieuwsbrief - Hago

Blijf up-to-date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen, trends en innovaties die interessant voor jouw organisatie kunnen zijn.

Inschrijven
Werken bij Hago

Werken bij Hago?

Spreekt ons verhaal je aan en wil je ook werken bij Hago Onderwijs of een van de andere Hago-bedrijven? Leuk! Bekijk snel onze vacatures of er iets bij zit wat bij je past.

Lees meer