Resultaat gericht schoonmaken - Hago Onderwijs

Resultaatgericht schoonmaken

Het is bewezen dat leerlingen en studenten beter presteren in een schone en frisse leeromgeving. Onze aanpak op maat is dan ook flexibel: de schoonmaak beweegt volledig mee met het ritme van jouw onderwijs en studenten.

Lees meer
Afvalvrij onderwijs - Hago Onderwijs

Afvalvrij onderwijs

Een afvalvrije onderwijsinstelling vraagt om het (her)gebruik van afval én het veranderen van gedrag van studenten, scholieren en medewerkers.

Lees meer
Meer schoonmaakdiensten - Hago

En wij doen meer

Een schone klas of collegezaal waar jouw leerlingen of studenten prettig en ongestoord kunnen leren? Bekijk de extra schoonmaakdiensten voor onderwijsinstellingen.

Lees meer

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Koffie afspraak - Hago

Koffie?

Nieuwsgierig naar wat Hago Onderwijs voor jouw organisatie kan betekenen? Dan gaan we graag in gesprek. Stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Contactgegevens
Schijf je in voor de nieuwsbrief - Hago

Blijf up-to-date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen, trends en innovaties die interessant voor jouw organisatie kunnen zijn.

Inschrijven
Werken bij Hago

Werken bij Hago?

Spreekt ons verhaal je aan en wil je ook werken bij Hago Onderwijs of een van de andere Hago-bedrijven? Leuk! Bekijk snel onze vacatures of er iets bij zit wat bij je past.

Vacatures
Deel dit artikel: