Samenwerken
Specialistische vloeronderhoud vereist vakmanschap. Daarom werken wij voor vloeronderhoud samen met zusterbedrijf Alpheios. Alpheios is dé specialist op het gebied van schoonmaakmethoden, -middelen en -materialen; een innovatieve partij die meedenkt in het uitvoeren van schoonmaakgerelateerde diensten.

Niet één vloer is gelijk
Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor de vloeren van jouw onderwijsgebouw? Of het nu gaat om de reiniging van harde vloeren of vloerbedekking, we kunnen een proef op locatie verzorgen om het resultaat en de te volgen werkwijze te bespreken. Niet één vloer is gelijk, neem daarom contact met ons op voor een proef en advies op maat.

Marcel Mannheims Hago Kantoren

Koffie?

Hallo, ik ben Marcel en ik hoor graag meer over wat er speelt binnen jouw organisatie. Vrijblijvend, tijdens een kop koffie. Of thee.

Stuur ons een bericht

En wij doen meer

Glasbewassing en gevelreiniging - Fortron - Hago

Glasbewassing en gevelreiniging

Schone ramen en een mooie gevel zijn bepalend voor de totaalbeleving van je omgeving en dragen ook bij aan de uitstraling en waarde van jouw onderwijsgebouw.

Lees meer
sanitaire hygiëne Hago

Sanitaire hygiëne

Schoon en fris sanitair is een basisvereiste voor elke school of universiteit. Naast een hygiënisch schoon toilet bieden wij ook een volledig ingericht toilet met alles op het gebied van sanitaire hygiëne.

Lees meer

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Koffie afspraak - Hago

Koffie?

Nieuwsgierig naar wat Hago Onderwijs voor jouw organisatie kan betekenen? Dan gaan we graag in gesprek. Stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Contactgegevens
Schijf je in voor de nieuwsbrief - Hago

Blijf up-to-date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen, trends en innovaties die interessant voor jouw organisatie kunnen zijn.

Inschrijven
Deel dit artikel: