Veranderend gebruik van ruimtes vraagt om flexibel meedenken
In de loop der jaren is een nieuwe werk- en leerwijze ontstaan die om een andere leeromgeving vraagt dan de traditionele klassenindeling. Met meer creatieve werkplekken en flexibele ruimtes waar studenten en leerlingen gezamenlijk aan opdrachten werken. Daarnaast worden ruimtes ook steeds meer buiten de vaste lesuren gebruikt. Hierdoor ontstaat een ander soort vervuiling. Meer verspreid door het gebouw. Dit vraagt om flexibel meedenken.

Toegespitst op het leerproces en ruimtegebruik
We hebben een kennisplatform opgericht, waarbinnen wij ons – samen met experts uit het vak – richten op het onderzoeken van dergelijke ontwikkelingen en het ontwikkelen van een nieuwe, effectieve aanpak. Deze kennis en ervaring stellen ons in staat nu voor elke onderwijsinstelling een schoonmaakaanpak op maat te ontwikkelen, die volledig is toegespitst op het leerproces en ruimtegebruik van jouw leerlingen of studenten. Laat het schooljaar maar beginnen, samen zorgen we voor een schone en veilige leeromgeving!

 

“We weten dat onze mensen beter presteren als zij in een schone omgeving werken. Met dit team van Hago komt dat helemaal goed.” J.W. Meinsma, College van Bestuur Hogeschool Windesheim

Marcel Mannheims Hago Kantoren

Koffie?

Hallo, ik ben Marcel en ik hoor graag meer over wat er speelt binnen jouw organisatie. Vrijblijvend, tijdens een kop koffie. Of thee.

Stuur ons een bericht

Resultaatgericht schoonmaken

Glanzend Resultaat
Resultaatgericht schoonmaken gaat uit van dagschoonmaak. Deze methode noemen wij ook wel 'Glanzend Resultaat'. Jouw wensen en behoeften stem je direct af met de schoonmaker. Deze onderlinge afstemming maakt het maatwerk nog persoonlijker. En dat zie je direct terug in de maandelijkse tevredenheidsmeting onder leerlingen/studenten en medewerkers.

Slimme digitale tools
Om de wensen in één oogopslag inzichtelijk te maken, hebben wij een unieke tool ontwikkeld: de menukaart. Deze menukaart geeft de wensen per afdeling weer en vormt voor onze schoonmakers de basis van de in te zetten schoonmaakactiviteiten. En met de app @lly heb je 24/7 direct inzicht in managementinformatie, schoongemaakte ruimten en gewerkte uren. Deze informatie vormt het uitgangspunt voor procesverbeteringen.

Beleving en betekenis
Met Glanzend Resultaat introduceren wij een manier van schoonmaken die voor iedereen van betekenis is. Het doet iets met je: de onderwijscollega die nu zelf invloed heeft op de schoonmaak. De facilitair manager die meer tevreden medewerkers heeft. En de schoonmaker die ’s avonds weer met zijn of haar gezin kan eten. Een zichtbaar beter resultaat: van alle kanten goed bekeken.

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Koffie afspraak - Hago

Koffie?

Nieuwsgierig naar wat Hago Onderwijs voor jouw organisatie kan betekenen? Dan gaan we graag in gesprek. Stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Contactgegevens
Schijf je in voor de nieuwsbrief - Hago

Blijf up-to-date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen, trends en innovaties die interessant voor jouw organisatie kunnen zijn.

Inschrijven
Deel dit artikel: