Onze expertise

Voedingsmiddelenindustrie

Voedselveiligheid en productkwaliteit in industriële omgevingen zijn van het grootste belang. Deze staan immers in directe relatie tot de volksgezondheid. Dit dwingt de voedingsmiddelenindustrie tot hygiënisch en veilig produceren. Als specialist weten wij alles van de reiniging en hygiëne van productieomgevingen en zijn er ons dan ook van bewust hoe belangrijk dat voor jouw bedrijf is.

Hfi Voedingsmiddelenindustrie
Onze garanties

Zorgeloos je audits tegemoet
De eisen van belangrijke retailers als BRC en IFS zijn de laatste jaren strenger geworden. Net als de audits voor HACCP, ISO en bijvoorbeeld AIB. Een audit vlekkeloos doorkomen kost de nodige aandacht en energie. Wij nemen met een concreet en goed doordacht schoonmaakplan jouw zorgen rondom een audit weg. Dit plan is samengesteld conform de drie VSR-praktijkrichtlijnen voor reiniging en desinfectie bij voedingsmiddelenproducenten. Wij zitten als adviseur in diverse VSR-commissies en spelen vanuit die positie continu in op actuele klant- en marktvragen. Wij zijn de partner die met je meedenkt en –werkt bij audits, verantwoordelijkheden oppakt en ervoor zorgt dat de schoonmaakkwaliteit en borging altijd op auditniveau is. Zo kun je je audits zorgeloos tegemoet zien.

Innovaties voor continue verbetering
Wij kennen de kwaliteitseisen van jouw product en stemmen daar de intensiteit van het schoonmaakprogramma op af. Ook zoeken we continu naar innovaties binnen onze aanpak ter verbetering van processen en kwaliteit. Bijvoorbeeld met de inzet van onze slimme app Vakmansch@p die bestaat uit verschillende modules die een optimale communicatie regelen tussen schoonmakers, controleurs en klant bij het uitvoeren van het schoonmaakprogramma. Maar we zien bijvoorbeeld ook een sterke vermindering van aerosol, schades en energie door de inzet van midden- en lagedrukreiniging en desinfectie (ten opzichte van hogedruk). Dit komt de efficiency, snelheid en prijs-kwaliteitverhouding ten goede. En we maken steeds vaker gebruik van andere innovaties, zoals droogijsstralen, om voedsel veilig te produceren. Dit verkort de droogtijd van apparatuur, waardoor eerder gestart kan worden met revisie en productie, en het verlengt de levensduur.

Toegevoegde waarde van goede mensen
Inzet van technologie en innovatie slaagt nooit zonder de toegevoegde waarde van goede mensen. Zo is onze rayonmanager de spil die het productieproces volledig begrijpt en de schoonmaak integreert in de filosofie om processen zo lean mogelijk in te richten. Waarbij hij of zij continu zoekt naar standaardisatie – waar mogelijk en waardevol – en optimalisatie van de lopende processen en daardoor de motor achter de kwaliteit van de schoonmaak is.

“Hago is voor ons een prettige organisatie om mee samen te werken. Ze zijn meedenkend, oplossingsgericht, professioneel in de aanpak en erg open in de communicatie.”
Neem contact met ons op

Koffie?

Hallo, ik ben Twan en hoor graag meer over wat er speelt binnen jouw organisatie. Vrijblijvend, tijdens een kop koffie. Of thee.

Contact
Twan Voets Hfi