Hago feest 75 jaar

Hago viert 75-jarig jubileum. En hoe!

Hago bestaat 75 jaar! Dat verdient een feestje. En hoe! In de RDM Onderzeebootloods in Rotterdam pakte Hago afgelopen zaterdag groots uit met het Hago Family Festival. Een festival voor alle medewerkers, hun partners en kinderen. Vanuit alle hoeken en gaten van Nederland brachten tientallen touringcars de vierduizend collega’s en hun aanhang naar Rotterdam voor de viering van dit bijzondere jubileum.

Lees meer

Hago kent ritme van onderwijs

Toen Hogeschool Windesheim de aanbesteding uitschreef, besloot het inschrijvende partijen uit te dagen een plan van aanpak te schrijven om de grootste uitdagingen van de school te tackelen. Een kolfje naar de hand van onderwijsspecialist Hago, die het contract gegund kreeg.

Lees meer
FM Next Generation - Hago Onderwijs

Studenten opgelet!

Mbo- en hbo-studenten opgelet: we dagen je uit om je eigen start-up te starten. Stap in de wereld van facility management 2030. Welke FM-oplossingen zie jij? Welke bijdrage ga jij leveren aan de facilitaire en financiële ontwikkelingen van het onderwijs? Hoe zie jij jouw functie als facility manager van een schoolgebouw? Het online vakmedium Schoonmaakjournaal en Hago, de schoonmakers van lerend Nederland, brengen op dinsdag 24 april om 13.00 uur op het Platform Onderwijs & Facilitair (POF) de marktmakers van vandaag én morgen bijeen met een opdracht.

Lees meer

Kom naar de Hago Buzz op 24 en 25 april op het Platform Onderwijs & Facilitair

Elke onderwijsinstelling verdient het om goed schoongehouden te worden. Studenten presteren beter in een schone leeromgeving. Daarom zetten duizenden Hago-medewerkers zich elke dag graag in voor meer dan 119.000 studenten in het hoger en wetenschappelijk onderwijs. Hoe wij ons inzetten voor schone onderwijsinstellingen vertellen we graag op 24 en 25 april op het Platform Onderwijs & Facilitair in Hart van Holland in Nijkerk.

Lees meer

Michel Möller - Hago

Hago ziet grote toekomst in data driven schoonmaak

De cijfers van het marktonderzoek van Service Management zeggen veel. Maar niet alles. Want wat is de visie van Michel Möller op de Nederlandse schoonmaaksector, het heden, verleden en toekomst?

Lees meer

24 april FM Next Generation: uitdagingen aangaan met de generatie van morgen

Welke uitdagingen ervaren FM’ers als verantwoordelijken voor een schoon schoolgebouw? Sta jij open om naar een oplossing te zoeken samen met de next generation? Kom in contact met ambitieuze, potentiële en slimme FM’ers in de dop. Hago Nederland en Schoonmaakjournaal nodigen je uit voor FM Next Generation op dinsdagmiddag 24 april op het Platform Onderwijs & Facilitair (POF) in Hart van Holland in Nijkerk.

Lees meer
Trash - Hago Onderwijs

Een creatieve oplossing voor zwerfafval in het onderwijs

Zwerfafval, je kent het vast wel. Ook Hogeschool Windesheim heeft last van dit probleem. Onze schoonmakers besteden een derde van hun tijd aan het opruimen van zwerfafval. Het is tijd om hier samen iets aan te gaan doen.

Lees meer

Hago maakt al 75 jaar Nederland schoon

Hago bestaat donderdag 1 februari 75 jaar. In 1943 richtte Ton Goedmakers een glazenwassersbedrijf op in Heerlen en gaf het de naam Hago, naar zijn vader Harrie Goedmakers. Dit kleinschalige familiebedrijf is in 75 jaar uitgegroeid tot het meest veelzijdige schoonmaakbedrijf van Nederland. Elke dag zetten Hago-medewerkers zich op duizenden plekken in voor een schoon Nederland.

Lees meer

Hago gewaardeerd als beste schoonmaakbedrijf van Nederland

Hago gewaardeerd als beste schoonmaakbedrijf van Nederland

Hago is in 2017 gewaardeerd als beste schoonmaakbedrijf van Nederland. Dat is de uitkomst van het jaarlijkse onderzoek naar de beste zakelijke dienstverleners van Nederland door Management Team, de MT1000. Hago kwam in de categorie Schoonmaak (HR & facilitaire dienstverlening) als beste schoonmaakbedrijf uit de bus.

Lees meer

#InnovationThursday: Werken tussen de bacteriën

Voor de buitenwereld zijn we een schoonmaakbedrijf. Maar voor ons is het meer dan dat. Dagelijks experimenteren we, ontwikkelen we, monitoren we, innoveren we en leren we. In de blogserie #InnovationThursday praten we je bij over innovaties die Hago Next bezighouden. Het onderwerp van deze blog: Hoe bacteriën bijdragen aan een beter werkklimaat.

Lees meer

#InnovationThursday: De kracht van Internet of Things

In de blogserie #InnovationThursday praten we je bij over innovaties die Hago Next bezighouden. Het onderwerp van deze blog: van schoonmaker naar gezondmaker.

Lees meer

Kerstboomservice

Onbezorgd een kerstsfeer creëren? Maak gebruik van onze kerstboomservice! Hago zorgt voor een compleet gedecoreerde kerstboom en prachtige kerstversiering op maat en dat in één simpele factuurstroom.

Lees meer

Hago Onderwijs - Schoonmakers van Nederland - Hago

Jouw kind verdient toch ook schoon onderwijs?

Ongeveer de helft van de kinderen vindt de wc's op hun school vies. Dat blijkt uit het Jeugdjournaal wc-onderzoek dat vorige week werd gepubliceerd. Deze problematiek in onderwijsland staat niet op zichzelf. Afval staat in de top drie van ergernissen op scholen.

Lees meer
Samenwerking Brightlands Chemelot Campus - Hago

Hago maakt schoon op Brightlands Chemelot Campus

Hago is verantwoordelijk voor de schoonmaak van het hoofdgebouw Center Court en de meeste van de overige gebouwen op het campusterrein.

Lees meer
Samenwerking Windesheim - Hago

Hogeschool Windesheim kiest opnieuw voor Hago

Hogeschool Windesheim heeft opnieuw voor Hago gekozen als schoonmaakleverancier. Het schoonmaakbedrijf is trots dat de hogeschool haar na een samenwerking van vijf jaar wederom het vertrouwen geeft.

Lees meer
Sylvia van Erven - Schoonmaker van Nederland - Hago

Schoonmaker van Nederland: Saskia van Erven

"Op mijn veertiende maakte ik al schoon in een bejaardenhuis. Als bijbaan. Na mijn middelbare school heb ik nog verschillende andere banen gehad, tot ik moeder werd. Zo ging dat in die tijd. Toen de jongens naar de middelbare school gingen, wilde ik weer wat doen. "

Lees meer

Innovation Thursday: Constant Self Improvement - Hago Next

#InnovationThursday

In de blogserie #InnovationThursday praten we je bij over innovaties die Hago Next bezighouden. Het onderwerp van deze blog: investeren in een vitaal personeelsbestand.

Lees meer

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Koffie afspraak - Hago

Koffie?

Nieuwsgierig naar wat Hago Onderwijs voor jouw organisatie kan betekenen? Dan gaan we graag in gesprek. Stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Contactgegevens
Schijf je in voor de nieuwsbrief - Hago

Blijf up-to-date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen, trends en innovaties die interessant voor jouw organisatie kunnen zijn.

Inschrijven
Werken bij Hago

Werken bij Hago?

Spreekt ons verhaal je aan en wil je ook werken bij Hago Onderwijs of een van de andere Hago-bedrijven? Leuk! Bekijk snel onze vacatures of er iets bij zit wat bij je past.

Vacatures
Deel dit artikel: