Ultieme beleving campusgasten en -gebruikers
Rian de Jong, directeur regio Zuid Hago: “Brightlands is een enorm dynamische omgeving. Er heerst een grote diversiteit. Zo lopen er veel internationale studenten van de universiteit, maar zijn er ook kantoren gevestigd. Die diversiteit vraagt om een flexibele, gastvrije aanpak. Je wilt tenslotte dat iedere gebruiker zich prettig voelt. Behalve de schoonmaak, leveren wij op verzoek van Brightlands ook handymannen en een vergaderservice. Onze dames van de vergaderservice zorgen ervoor dat de vergaderruimtes er voor iedereen netjes uitzien, terwijl de handymannen allerhande klussen oppakken, waardoor alles functioneert zoals het hoort. Dergelijke diensten zorgen samen met onze resultaatgerichte manier van schoonmaken voor een ultieme beleving voor de gasten en gebruikers. Iets waar Brightlands veel waarde aan hecht.”


Openheid en ontzorging

Belangrijk in de samenwerking is openheid. Hago en Brightlands zijn gewend om open en eerlijk te communiceren. De Jong: “Afspraak is afspraak. Simpel, maar niet voor iedereen vanzelfsprekend. Voor ons is het echter de basis voor een fijne samenwerking. Daarnaast willen we Brightlands zoveel mogelijk ontzorgen. Zo sturen we ook de glasbewassing aan en coördineren wij de levering van sanitaire supplies. Op die manier stemmen wij alle diensten naadloos op elkaar af en hebben zij daar geen omkijken naar.” Met Brightlands voegen wij als Limburgs familiebedrijf wederom een provinciegenoot aan onze klantenportefeuille toe. “Dat blijft toch altijd extra speciaal. Het schept een waardevolle band die we graag koesteren.”

Samenwerking Brightlands Chemelot Campus - Hago

“Brightlands is een enorm dynamische omgeving. Zo lopen er vele internationale studenten van de universiteit, maar zijn er ook kantoren gevestigd. Die diversiteit vraagt om een flexibele, gastvrije aanpak”

Deel dit artikel: