Bewustwording 
Superfoods, mindfulness, koolhydraatarme diëten, Healthy Fest, bikini workouts, self-tracking, yoga, een riedel aan apps om je gezondheid te monitoren, fastfoodketens die saladebars openen en het feit dat het granola schap in de supermarkt inmiddels een granola gang is geworden. Stuk voor stuk signalen dat we vandaag heel bewust bezig zijn met onze gezondheid. In de trend Constant Self Improvement gaat het echter om meer dan alleen het verbeteren van de gezondheid. Het gaat om het continu verbeteren van de gehele lifestyle. We omarmen de producten en diensten die daaraan bijdragen. Vebego’s vitaliteitsprogramma is daar een sterk signaal van. 

Vitaliteitsprogramma 
Vebego is een internationaal opererend familiebedrijf met 40.000 medewerkers. Actief in facility services, personeelsdiensten en gezondheidszorg. Ruim 160 bedrijven maken onderdeel uit van Vebego, elk met een eigen specialisatie. Hago Next is een van deze bedrijven. Hoewel wij van Hago Next tot de innovatieve tak behoren, ontwikkelt Vebego zelf ook waardevolle applicaties die het benoemen waard zijn, zoals de vitaliteits-app.   Het vitaliteitsprogramma stimuleert het aannemen van een gezondere leefstijl. Dit sluit naadloos aan op de doelstellingen van Vebego en past in het programma ‘Gezond Vebego’. Hoe werkt het? Medewerkers kunnen zich inschrijven voor het vitaliteitsprogramma. Met deze vitaliteits-app werkt men aan vier gezondheids elementen: bewegen, slaap, stress en voeding. Per thema kies je een eigen uitdaging, met of zonder persoonlijk doel, waarmee je vervolgens aan de slag gaat. Dagelijks ontvang je handige tips & tricks. Tevens is het mogelijk om de geboekte voortgang te zien. Zodra een uitdaging is volbracht, kan er een nieuwe uitdaging gekozen worden.   

Duurzaam ondernemen 
We moeten beseffen dat de wereld om ons heen aan het veranderen is en dat we daarin mee moeten bewegen. Voor volgende generaties en voor de maatschappij. Duurzaam ondernemen is voor ons hierin de basis. We gaan hierin voor de lange termijn en dat zie je in alles terug: onze partners, onze dienstverlening en dus ook ons personeel. Om duurzaam mee te bewegen moeten we blijven innoveren. Of het nou gaat om de inzet van nieuwe technologieën zoals kunstmatige intelligentie, online of offline of investeren in de gezondheid en vitaliteit van onze medewerkers. Wil je blijven varen? Dan is het key dat je meedeint in de snelheid waarin de wereld en dus ook behoeftes veranderen.   

Meer weten over ons vitaliteitsprogramma? Stuur gerust een berichtje, we praten je graag bij onder het genot van een kop koffie!

Deel dit artikel: