Naast een breed aanbod van producten en diensten op de beursvloer biedt het Platform Onderwijs & Facilitair (POF) een kwalitatief sterk programma in verschillende theaters. Alle kennissessies zijn vrij toegankelijk. 

FM Next Generation
Samen met het online vakmedium Schoonmaakjournaal organiseren we op dinsdagmiddag 24 april het kennis- en inspiratie-event FM Next Generation. Vanwege de vele reacties die we kregen op onze eerdere oproep om studenten mee te laten doen een eigen start up te bedenken, gaan we binnenkort on tour met FM Next Generation. Het event op 24 april in Nijkerk richt zich nu op jullie: de FM’ers van vandaag. We zijn benieuwd naar wat jullie bezig houdt: welke kopzorgen heeft de facility manager van vandaag? Je kan je kopzorgen kenbaar maken op de stand van Hago op de POF-vakbeurs. Daarna gaan we in een interactieve sessie met elkaar op zoek naar de oplossing van een van de kopzorgen. Dus kom naar de stand van Hago (02.205) om 14.30 voor ontvangst en om 15.00 uur starten we in Theater 3.  

FM Next Generation als studiecase
Als vervolg hierop rollen we dit gedurende dit en het volgend studie-/schooljaar uit naar ROC’s en hogescholen in Nederland. Studenten dagen we namelijk uit om een start-up te initiëren met FM-oplossingen in het algemeen en schoonmaakoplossingen in het bijzonder. Kortom, we gaan samen op weg naar de wereld van facility management in 2030.

Mogelijke kopzorgen
Onderwijsinstellingen zijn sinds kort volledig zelf verantwoordelijk voor het onderhoud van hun gebouwen. Binnen en buiten. Daarmee zijn nog meer taken en aandachtspunten op het bordje van directie en management komen te liggen. In de behoefte aan gerichte informatie en diversiteit qua mogelijkheden voorziet het evenement Platform Onderwijs & Facilitair, POF 2018, op dinsdag 24 en woensdag 25 april in Hart van Holland in Nijkerk.

Alle ingrediënten voor het facilitair beheer van onderwijsinstellingen komen hier aan bod. De POF vakbeurs richt zich op beslissers, managers, directies en besturen in het primair en voortgezet onderwijs, het mbo, hbo en wo.

Hago Onderwijs - Schoonmakers van Nederland - Hago
Deel dit artikel: