De schoonmakers van lerend Nederland ontmoeten?
Wil je ons ontmoeten of ben je benieuwd naar andere facilitaire oplossingen die volledig zijn afgestemd op de behoeftes van onderwijsinstellingen? POF 2018 richt zich op directieleden en bestuurders, facilitair managers, ICT coördinatoren en docenten – van PO tot WO – die zich bezig houden met o.a. de veiligheid, ICT en multimedia, inrichting en schoonmaak binnen hun onderwijsinstelling.  Naast een uitgebreid aanbod van de nieuwste facilitaire producten en diensten is er ook een interactief kennisprogramma. Met korte presentaties en workshops over Huisvesting, Catering, Inrichting, Schoonmaak, Schoolomgeving, ICT & Multimedia, Dienstverlening en Veiligheid & Beveiliging. Alle kennissessies zijn vrij toegankelijk. 

Extra event: FM next generation
Voor welke uitdagingen staan FM’ers als verantwoordelijken voor een schoon schoolgebouw? En hoe los je deze uitdagingen op? Ga samen met de next generation op zoek naar oplossingen! Kom in contact met ambitieuze, potentiële en slimme FM’ers in de dop tijdens de FM Next Generation op dinsdagmiddag 24 april op het Platform Onderwijs & Facilitair in Hart van Holland in Nijkerk. We zien je graag om 15 uur in theater 3 en sluiten het event af met een borrel. Meer info vind je hier.

Meld je aan
Interesse om de POF 2018 te bezoeken? Meld je hier aan. De toegang en het parkeren zijn gratis. Je ontmoet ons bij de Hago BUZZ op beursstand 02.205.

Deel dit artikel: